Algemene voorwaarden

Micro schroeven.nl
Alle producten worden verkocht met inachtneming van onderstaande garantie en algemene voorwaarden verklaring.Deze algemene voorwaarden gelden voor alle producten geleverd door Micro schroeven.nl
De gebruiker dient zelf te bepalen of de product(en) de hij of zij gekocht heeft geschikt zijn voor het uiteindelijke gebruik. De gebruiker neemt alle gevaren en aansprakelijkheid voor eigen risico van de producten.
De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het lezen van gebruiksaanwijzingen en het opvolgen van aanwijzigen van de fabrikant. Eventuele specificatie fouten op de site van Micro schroeven geven geen aanspraak op gevolg schade.
Wel kan een foutief gespecificeerd product geroutineerd worden in overleg voordat deze gebruikt is.
Micro schroeven zal geen claims accepteren voor letsel, crash schade en alle gevolgen die daaruit voorvloeien, het verlies van modellen, materialen, accessoires en onderdelen.
Alle klanten van micro schroeven.nl erkennen en accepteren deze voorwaarden bij het gebruik, de inhoud
van de site en bij eventuele aankopen bij micro schroeven.nl.
Garantie bepalingen
Op alle artikelen geleverd door Micro schroeven.nl heeft u de wettelijke garantie termijn op fabricagefouten.
Over artikelen die in aanmerking moeten komen voor garantie dient eerst vooraf contact te worden op genomen met Micro schroeven.nl.
Artikelen die zonder overleg retour worden gezonden kunnen niet in behandeling worden genomen voor garantie.
Alleen artikelen die nog in originele staat zijn kunnen in aanmerking komen voor garantie
Server en site.
Alle informatie op onze site is ter informatie van de klanten van Micro schroeven.nl.
Op al deze informatie worden met grote regelmaat aanpassingen gedaan, in de vorm van bewerkingen, verwijdering en/of toevoegingen.  
Wijzingen in informatie op onze site mogen dan ook worden gedaan zonder daarover de klanten te informeren. Eventuele vervallen artikelnummers kunnen her gebruikt worden voor eventuele nieuwe artikelen.
Al onze informatie en data draaien op servers welke door een externe partij beheerd worden. Micro schroeven.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze servers en het kunnen bereiken daarvan.
Informatie op onze site word met grote regelmaat zorgvuldig gecontroleerd op de juiste informatie. Maar des ondanks kunnen wij niet uitsluiten dat hierbij eventuele fouten ontstaan en zijn hier dan ook niet aansprakelijk voor.
Micro schroeven.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor verlies, schade of ongemak veroorzaakt door incorrecte informatie op haar website.
Verzending.
Wij verzenden uw bestelling door heel Nederland. De verzendkosten zijn gerelateerd aan gewicht, afmeting  en eventuele handelingskosten. Al onze verzendingen gaan via PostNL en Micro schroeven.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging ontstaan door staking of andere oorzaken. Kleinere producten kunnen eventueel per envelop post tegen een vast tarief verstuurd worden. Hierbij dient de klant wel in acht te nemen dat dit een niet geregistreerde vorm van verzenden is en dat eventuele vermissing risico voor de klant is. Bij duurdere producten raad Micro schroeven.nl dan ook aan om voor pakket verzending te kiezen. Hiervoor kan gekozen worden in u bestelling opgave.
Betalingen.
De klant dient rekening te houden met eventuele vertragingen in het bankverkeer. Betalingen met Ideal zijn direct zichtbaar voor Micro schroeven.nl. Zichtbare betalingen op werkdagen voor 18:00 uur worden de volgende werkdag verzonden.
Bestelling met een vooraf bankoverschrijving worden 7 dagen voor u gereserveerd.